Cantaretii nostri sunt din cand in cand in vizorul celor de la DIICOT – parca asa ii zice la directia aia de a saltat 90 de persoane pentru ca au ajuns ca vaca sa pasca iarba. Cheloo rade, asa cum radea parca Sisu ala de la alta formatie de HipHop. Nu garantez exactitatea informatiei, nu stiu daca Sisu a fost si el cautat, cercetat sau pus la index, dar stiu ca daca te uiti la Starea Natiei afli lucruri noi. Ce mai inseamna azi cateva kile de iarba? Nimic se pare, desi in cazul lui Cheloo nu se stie daca e vorba de kilograme sau grame [ inca! ].

Cheloo luat la intrebari de politie

Dragos Patraru se cearta iar cu astia de la TVR, se pare ca a gasit alta televiziune unde sa isi faca Starea Natiei – care fie vorba intre noi – mie nu-mi mai place ca pe vremuri, e prea lunga si prea „la obiect” sa zic asa. Insa imi place intro ala comic, ca de aia ma uit, nu ca sa vad ce dau astia la stiri. Din comedie a ajuns emisiune de stiri. Dar te mai uiti, ca sa afli ce mai face Cheloo cand nu e la Antena 1 la filmarile de la iUmur.

Revenind la Cheloo nu stiu ce sa zic, o fi fost prins, nu o fi fost prins, erau substantele interzise, erau permise sau erau chestii din alea etno, dar mi se pare ciudat sa aud ca au „saltat” 90 de persoane! Poate de aia ne pleaca artistii prin Spania? Definitiv!

Cheloo

Cheloo luat la întrebări de politie