Pentru a lua legatura cu noi folositi formularul de mai jos. Va rugam sa completati corect datele cerute, numele si adresa de email corecte. Scrieti cat mai pe larg despre ce doriti sa discutati cu noi, indiferent de subiect. Puteti lasa la rubrica site adresa paginii dumneavoastra de FaceBook, sau ne puteti contacta si pe pagina noastra. Desemenea ne puteti contacta si in cazul in care doriti sa lucrati la noi pro-bono ( pentru inceput, daca portalul va avea sponsori sau venituri, veti fi platiti).

Pentru a lua legatura cu un repezentant DigitalPress pentru publicitate sunati pe WhatsApp la numarul +40763514102 [ doar pe internet! ]. Ajungem la peste 200.000 de romani zilnic, deci suntem aici ca a te ajutam sa-ti promovezi afacerea! Doresti sa dai un comunicat de presa? Noi iti oferim spatiu pe site-ul nostru! Vrei un abonament pe un an pentru a publica articole publicitare? La doar 100 de euro lunar poti publica oricate articole de publicitate [ vom verifica daca respecta politica noastra cu privire la continut! ].

Portalul DigitalPress este in legatura cu peste 50 de publicatii online, inclusiv cu ziare locale din Arad, Tulcea, Iasi, Cluj sau Prahova. Asadar nu ezitati sa colaborati cu noi! Preturi mici, rezultate mari!

Publicitate online