Avand in vedere ca am decis ca trebuie sa ne mai si amuzam, azi vedem prima fila din arhiva video – pusa la dispozitie de Digi 24 – si avand-o ca protagonista pe Olguta Vasilescu. Nu o sa ne oprim aici, vom reveni ori de cate ori vm avea materiale filmate, pentru ca ele nu mai sunt subiective, sunt mai usor de interpretat. Azi o vedem pe regina „fata cuvinte”, care dupa c ea gafat in engleza, a zis ca e timpul sa incerce si in franceza! Nu pricep de ce se insista in prostie daca se poate evita!

Video numarul 1!

Olguta Vasilescu se face de ras in mod repetat, de ce? Nu are simtul ridicolului sau pur si simplu nu-si da seama ce face? Va doresc vizionare placuta, iar daca aveti preferinte cu ce anume vreti sa vedeti la rubrica video, nu ezitati sa ne spuneti! Sicer sa fiu, credeam ca va fi oprita de alt membri PSD mai cu picioarele pe pamant, dar nu e cazul.

Video numarul 2!

O lectie despre economia de piata venita tocmai din Germania, poate vede si cine trebuie – nu cred ca avem categoria asta printre guvernanti, dar a meritat sa incerc, cine stie – poate dupa experienta cu Olguta Vasilescu vom obtine rezultate incredibil de bune!