Departametul de comunicate de presa al Digital Press permite publicarea acestora doar dupa ce textele au fost verificate din punctul de vedere al unicitatii si al veridicitatii informatiei. Nu se publica in mod gratuit, pentru a afla tarifele contactati redactia – numarul minim de cuvinte al unui comunicat de presa este de 450 de cuvinte. Acestea poti fi scrise de noi sau de beneficiar. Comunicatele de presa publicate pe site-ul Digital Press sunt permanente, nu se modifica si nu se sterg nicodata, daca exista o perioada de valabilitate a datelor prezentate se va mentiona acest lucru in articol.

Digital Press – Comunicate de presa

Datele publicate de catre beneficiar sunt 100% in responsabilitatea sa, daca se va constata ca incalca legislatia vor fi sterese de pe site – o dezmintire va fi publicata in locul datelor false. Comunicatele de presa vor fi distribuite pentru cel putin 1 milion de romani, va putem trimite in timp o analiza a acestor distribuiri – dar pentru asta trebuie sa specificati de la inceput ca doriti acest lucru ( trimiterea statisticilor ).

Oferta sepciala: cont de jurnalist pe Digital Press! Ce beneficii ai? Poti publica articole de publicitate pentru proprii tai clienti, abonamentul de jurnalist sau blogger pe site-ul nostru se face pe un an de zile. Promotie: primesti si un cont gratuit pe portalul ValeaPrahovei.Net, Tulcea.Info, Aradul.Info sau Clujul.Info! Dupa expirarea primului an de colaborare vei primi si o oferta de content writer, adica vei fi platit sa scrii pentru clientii portalului nostru! Articolele publicate de tine pot contine semnatura si adresa ta de contact!

Comunicate de presa