Cred ca nu mai pot sa ma distrez la tv de ceva vreme, asa ca recomand Starea Natiei cu Dragos Patraru, care ca sa zic asa, are un magazin – idee care ar trebui sa ne vina si noua – facem ceva de genul www.magazin.DigitalPress.info, unde rugam pe toti sa sustina site-ul prin cumparaturi pe site – adica  nu chiar de la noi de pe site, de la altii dar care ne dau noua un procent din vanzarile directionate spre ei. Nu stiu dac ao sa va uitati la toata emisiunea de 45 de minute, dar macar la partea de inceput sa mai radeti si voi putin.

Cu Starea Natiei in weekend la distractie

Nu mai stiu daca mai sta Dragos Patraru la TVR, ca a mai plecat el odata de aici la Digi 24, de unde a plecat iar si a ajuns de unde a plecat, la TVR dar la o ora mai tarzie, ca sa nu mai apucam noi sa ne uitam. Ideea este ca au bagat iar serialul meu preferat “Onoare si respect” cu si despre Tonio Fortebracci, adica fix povestea de la noi din tara, dar care se petrece in Italia!

De ce-l mai promovez pe Dragos Patraru la noi pe site-ul de stiri, DigitalPress? Pentru ca e si el ca si mine de pe Valea Prahovei, sau mai corect spus – pentru ca merita, desi de multe ori nu-s de acord cu el. Adica cu modul lui de a interpreta realitatea romaneasca. ma bucur ca se chinuie sa supravietuiasca din presa, asa cum ne chinuim si noi aici sa tinem site-ul sus, desi redactia a devenit din ce in ce mai mica, iar propritearul domeniului nu castiga nimic pentru ca nici noi nu-i dam nimic ca sa ne lase sa scriem, sau el ar trebui sa ne dea noua? Hai sa ne distram ca e weekend, vedem noi partea serioasa de luni incolo!