Cum se deosebesc bogatii de saraci? In primul rand, prin obiceiurile lor. In acest articol, puteti afla despre cele 9 obiceiuri ale oamenilor bogati. Cititi si aplicati cunostintele dobandite in practica – deveniti bogati si de succes. Obiceiurile oamenilor bogati sunt diferite de cele ale oamenilor saraci? Fara indoiala! Va prezentam 9 obiceiuri pe care daca le-ati avea ati putea deveni om de succes si bogat:

1. Trezirea devreme.
2. Lectura entuziasmata.
3. Abilitatea de a simplifica.
4. Capacitatea de a incetini.
5. Antrenament constant.
6. Practica zilnica.
7. Mediul.
8. Jurnalul cu multumiri
9. Perseverenta.

Trezirea devreme
De regula, cei mai de succes si cei instariti sunt pasari timpurii. Cei care se trezesc dimineata devreme la ora 5, recunosc ca inainte de asta nu puteau trai o viata deplina. Pana la urma, acesta este chiar momentul in care esti inspirat si incarcat cu energia lumii in desteptare.

Lectura entuziasmata
Celebrul scriitor, Mark Twain, a spus candva:
“O persoana care nu citeste carti bune nu are avantaje fata de o persoana care nu poate citi.”
Si chiar asa este. Incercati sa inlocuiti distractia fara scop la televizorul sau computerul dvs. cu carti utile. Credeti-ma, veti deveni unul dintre cei mai educati oameni din cercul vostru de prieteni si multe lucruri se vor rezolva parca de la sine.

Abilitatea de a simplifica
Acest obicei va va ajuta sa eliminati toate cele inutile si sa vedeti esenta in orice afacere, atunci cand rezolvati orice problemă. Daca invatati sa simplificati, atunci economisiti timp, pentru ca nu il veti cheltui pentru actiuni inutile.

Acest obicei necesita eforturi considerabile. Dar, stapanind-o, veti intelege ca nu ati incercat in zadar. In plus, aceasta abilitate va va proteja sanatatea, deoarece stresul va scadea si creierul dvs. va fi eliberat de experientele fara rost.

Capacitatea de a incetini
Nu puteti trai tot timpul la viteze mari, in curse constante, stres si haos. Invatati sa gasiti timp pentru voi! Incetiniti si acordati atentie la ceea ce conteaza – ascultati „eu” interior.

Daca aveti deja numarul obiceiul Nr.1 si va treziti devreme, atunci aceasta perioada este probabil cea mai buna pentru incetinirea voastra. In acest moment puteti respira profund, puteti da nastere ideilor stralucitoare si puteti medita. Veti observa ca tot ceea dupa ce va grabiti te va ajunge din urma.

Antrenament constant
Lipsa unui stil de viata activ poate duce la stagnarea de energie in organism si va poate agrava sanatatea. Unul dintre obiceiurile importante ale unei persoane bogate exercitiile fizice pentru corp.

Daca astazi nu puteti aloca timp pentru gimnastica sau exercitii, apoi maine va trebui sa o alocati din cauza bolilor.

Realizarile si succesul dvs. depind direct de sanatatea dvs. In plus, exercitii mici pot fi facute oriunde – nu este necesar sa cheltuiti timp sau bani in sala de sport. Este important sa le faceti in mod regulat!

Practica zilnica
Exista o astfel de observatie: cu cat oamenii practica mai mult, cu atat devin mai reusiti. Este o coincidenta? Norocul este un loc in care practica se intalneste cu oportunitatile. Talentul nu poate supravietui fara antrenament. Mai mult, talentul nu este intotdeauna necesar – o abilitate antrenata poate bine sa-l nlocuiasca.

Mediul
Capacitatea de a gasi un mediu potrivit este cel mai important obicei al oamenilor instariti. Va va accelera succesul ca nimic altceva. Incurajarea persoanelor inspirate cu idei, entuziasm si pozitivitate este cel mai bun sprijin. Aici veti gasi sfaturi utile si impulsul necesar si asistenta continua.

Ce va poate oferi, pe langa dezamagire si depresie, comunicarea cu oamenii care sunt blocati la locul de munca pe care il urasc? Putem spune ca nivelul realizarilor posibile din viata ta este direct proportional cu nivelul realizarilor mediului tau.

Jurnalul cu multumiri
Incepeti un jurnal cu multumiri. Fiti recunoscatori pentru ceea ce aveti si va straduiti sa obtineti mai mult, sa devitii mai buni. Cu recunostinta, vor aparea mai multe motive de bucurie.

Fiti persevernti

* Doar a 303-a banca a fost de acord sa ofere lui Walt Disney fonduri pentru a infiinta Disneyland.
* Au fost necesare mai mult de un milion de fotografii pe parcursul a 35 de ani pana cand fotografia “The Afgan Girl” a lui Steve McKerry a inceput sa fie egalata cu capodopera “Mona Lisaa de Da Vinci.
* 134 de editori au respins cartea “Supa de pui pentru suflet” a lui J. Canfield si Mark W. Hansen, inainte de a se transforma intr-un mega-best-seller.
* Edison a facut 10.000 de incercari nereusite, inventand becul.

Oameni bogați

9 Obiceiuri ale persoanelor bogate