In urma imaginilor difuzate la Pro Tv cu Brigitte Nastase si Florin Pastrama fosta sotie a lui Ilie Nastase a fost parasita de iubitul ei Cornel Oana. Uite asa a dat ghinionul peste Ilie Nastase dar si peste doamna Sfat. Era evident ca mai tanarul partener al Brigittei Sfat [ sau Nastase, nu am inteles inca daca si-a reluat numele sau a ramas pe familia sportivului ], o va parasi. Chiar si antreprenoarea a remarcat ieri la Pro Tv in cadrul emisiunii Ferma – un nou inceput ca daca se vor da imaginile „s-a ars”.

Brigitte Nastase parasita de Cornel Oana din cauza lui Pastrama

Sinceri a fim dupa ce te-ai ars cu Florin Pastrama in WC nu cred ca mai aveai sanse cu Cornel Oana. Se pare ca fostul iubit al lui Brigitte Sfat a renuntat la relatia lui cu fosta nevasta a lui Ilie Nastase cu o saptamana inainte, de cand au aparut primele scene cu Pastrama si Brigitte la Pro TV. Cine este Cornel Oana? Pana acum era cunoscut doar ca iubitul starletei, un tanar de 34 de ani care traieste o iubire cu o vedeta de 42 de ani. La varsta ei te asteptai la mai multa minte, dar cum se zice, da-i romanului mintea de pe urma!

Se pare ca cei doi se certasera inainte de show, acum s-au si despartit. La fel ca si Florin Pastrama de logodnica lui Raluca Podea. Cine este fosta iubita a lui Pastrama? O rezentatoare TV, care clar arata mai bine decat Brigitte si avea o relatie de doi ani de zile cu Florin. Este evident ca nici musculosul nu o sa ramana cu fosta nevasta a lui Nastase. Asa-i in tenis, vorba unui mare actor roman. Cati ani are Florin Pastrama? Exact 26, iubita actuala [ fosta ] are 32 iar iubita de la Ferma 42. Asadar poate vedem noi cupluri, mai apropiate de varsta.

Brigitte Sfat si Cornel Oana

Brigitte Nastase parasita de Cornel Oana din cauza lui Pastrama