Parca vand ca azi sau maine vedem titluri mari: Mihai Constantinescu a murit! DA, se duc artistii si ne lasa singuri si tristi. Nu ne miram, caci are o varsta totusi, dar parca prea subit si prea devreme. Sotia lui Mihai Constantinescu trece prin clipe grele, dar cine nu ar fi distrus cand cel drag te paraseste? Sincer sa fiu nu stiu ce sa spun despre cel care a fermecat copii ani la rand, dar nu doar pe ei. Dar inca nu a venit momentul cand Mihai Constantinescu a murit, momentan este in moarte cerebrala. Dar din pacate va veni si ziua in care vestea va lovi ca traznetul. Pana atunci sa ne rugam la o minune!

Mihai Constantinescu in moarte cerebrala

Mihai Constantinescu s-a nascut la Bucuresti in urma cu 73 de ani, pe data de 4 ianuarie in anul de gratie 1946. Adica imediat dupa razboi. Pagina sa de pe Wikipedia e scurta, am vazut manelisti cu mai multe informatii decat are Mihai. Desi talentat la cantat a ales sa faca Facultatea de Educatie Fizica si Sport, dar a participat si la cursurile Scolii popuare de arta, pe care o si termina la clasa Floricai Orascu. A avut o viata destul de linistita, in afara de presupusa idila cu Anastasia Lazariuc, a stat mereu in umbra. Fara vicii, o viata sportiva dar se pare ca genetica e mai puternica decat vointa omului.

Dupa ce a suferit trei stopuri respiratorii, Mihai Constantinescu este acum in moarte cerebrala, deci este clar ca sfarsitul este aproape. Dar cu o moarte suntem cu totii datori, el insa va trai vesnici in amintirea celor ce-i asculta muzica. Vom urmari indeaproape subiectul, speram sda va dam o veste buna, dar pana si medicii sunt rezervati in privinta asta.

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu in moarte cerebrala