Nu se stie inca daca Radu Mazare va fi extradat dupa ce a fost prins in Madagascar de catre autoritati. Cert este ca pe numele sau a fost emis inca de anul trecut un mandat de arestare international. Dupa ce hotararea de condamnare a ramas definitiva s-au inceput demersurile internationale si iata ca autoritatile din Madagascar au decis sa il aresteze pe Radu Mazare. Reamintim ca acesta a fugit din Romania dupa ce a aflat ca este condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale. Desi se afla sub control judiciar acesta a reusi sa fuga din tara si a cerut azil politic in Madagascar.

Radu Mazare a fost arestat in Madagascar

Iata ca dupa ce a cerit azil politic in Madagascar, Radu Mazare ar putea fi adus inapoi in tara unde risca sa ispaseasca cei noua ani de condamnare. Sa nu zicem HOP pana nu sarim parleazul, am mai vazut noi politicieni scapati de sederea in penitenciar, pentru ca la noi in Romania orice este posibil. Nu am vazut pana azi politicieni care sa stea la racoare prea mult, mai ales ca legile le fac tot ei iar chichitele sunt se pare lasate exact pentru astfel de cazuri.

Desi Romania nu are niciun tratat de extradare cu Madagascarul, Radu Mazare va sta sase zile in arest iar autoritatile romane trebuie sa rezolve problema extradarii. Fostul primar PSD a mai primit o condamnare tot de noua ani, in dosarul Polaris. Aceasta nu este definitiva, iar in Romania se stie ca nu se aduna condamnarile, deci mari schimbari in timpul petrecut de Mazare in penitenciar nu va fi nici mai lung si nici nu se stie daca nu va scapa si el asa cum au scapat si colegii sai, inclusiv seful PSD – Liviu Dragnea!

Radu Mazare arestat în Madagascar

Radu Mazare a fost arestat în Madagascar