Viorica Dancila avea si ea site-ul ei: vioricadancila.ro, doar ca a uitat sa mai faca ceva cu el si cum legea PSD-ista lea dat celor de la RoTld sa revanda domeniile care au fost odata cumparate „pe viata”, uite ca cineva a vrut sa rada de ea si i-a luat domeniul. Evident ca daca nu se vaseste repede cineva cu acelasi nume, adica Veorica Dancila, o sa-l recupereze in instanta. Evident ca vestea a circulat rapid pe internet, deja FaceBook-ul este pin de interpretari ale evenimentului.

Viorica Dancila a ramas fara site

Evident ca asta este inca o dovada ca si azi PSD lucreaza cu neprofesionisti chiar si cand este vorba de probleme personale – au ma rog, poate ca site-ul Vioricai Dancila tine de PSD, atunci e o alta discutie. Cert este ca cineva – nu spun cine – a luat domeniul vioricadancila.ro pentru el, chiar daca nu apus nimic pe el. De ce? Poate ca voia sa-i ceara niste bani, ca sa nu se judece si sa se faca de bascalie. Ce va pati „faptasul” nu stiu, cert este ca in clipa de fata Viorica Dancila a dat injudecata Romarg si se asteapta verdictul.

Vestea a ajuns destul de tarziu in mediul online, procesul fiind deschis pe 2 septembrie, dar abia ieri s-a facut valva pe seama lui, publicarea datelor depre proces fiind publicata pe portalul Just.ro pe 10 septembrie. Am precizat ca nu ste stie cine este posesorul de facto al vechiului domeniu pentru ca procesul este deschis de PSD + Viorica Dancila, adica ambii se simt indreptatiti sa detina domeniul. Daca tot nu a mai folosit nimeni domeniul din 2014, oare ce i-o fi venit doamnei premier sa-si ceara domeniul inapoi? Dar daca o mai fi o Verorica si ea aluat domeniul? Pe FaceBook sunt peste 20 de persoane inregistrate cu numele premierului PSD-ist, asa ca ceva sanse sunt sa nu poata lua domeniul inapoi! Ma indoiesc ca in epoca PSD-ista se poate asa ceva!  UpDate: mai sunt libere pentru inregistrare domeniile cu diacritice.

vioricadancila.ro

Viorica Dancila a rămas fara site