Nu stiu cum au facut astia din opozitie dar au strans semnaturile si uite ca azi o sa depuna o motiune de cenzura impotriva PSD-ului sa mai exact anti guvernul Vioricai Dancila. OK, am dubii ca pica guvernul si am mai mari dubii ca trece motiunea. De ce? Pai ma uit la aia doi parlamentari care se bataie de la PSD la Ponta si iar la PSD.Chiar daca ALDE a iesit de la guvernare, PSD mai are aliati, stai sa vezi ce ar putea sa le dea celor de la UDMR, care cu cativa deputati care chipurile “nu se aliniaza” pe linia partidului, sustin guvernul Vioricai.

Azi motiune de cenzura anti PSD

Avem cel putin trei scenarii pentru motiunea de cenzura de azi: unu – pica guvernul Dancila si ghici cine vine la guvernare? Pai opozitia ar fi raspunsul corect, doar ca e cam divizata si parca nu vrea nimeni anticipate. Lasa astia PNL_ul sa preia fraiele guvernarii? Ramane Dan Barna fara munitie? NU prea merge, asa ca scenariul asta nu iese la socoteala. OK, NU trece motiunea d ecenzura si se fac toti de ras. Madam Veorica ramane pe pozitie, ce-am avut si ce-am facut?

Varianta trei si car eo vad eu cea mai plauzibila este ca trece motiunea de cenzura si o sa avem doar o remaniere de guvern, tot cu PSD la guvernare, ceva parlamentari cumparati si am facut degeaba atata gargara pe tema asta. A, leul mai cade cateva zile la rand, eu iar pierd la schimbul valutar, dar asa-mi trebuie daca vreau sa cumpar lei – a, pardon, in lei ma platesc astia de la DigitalPress.

Moțiunea de cenzura

Azi moțiune de cenzura anti PSD