Se pare ca cei de la PSD nu mai au nicio jena: Iordache zice – Aveţi dreptul să nu vă ridicaţi indemnizaţiile de la casierie – evident adresandu-se celor ce nu au fost de acord cu maririle de la final de an pentru parlamentari. Mai mira pe cineva ca pe langa ce fura, guvernantii isi fac salarii din ce in ce mai obraznice? Evident ca NU, de aceea nici nu o sa mai comentez, nu mai fac statitstici – ce poti sa spui despre un smecher care ridica de la stat de 50 de ori cat un pensionar mediu?

Ciordache: Aveţi dreptul să nu vă ridicaţi indemnizaţiile de la casierie

Asadar cam asta ne ofera PSD-ul, chiar daca si cei de pana acum au cam facut la fel, dar parca niciodata nu am vazut atata nerusinare ca la Ciordache. De ce avem pensii speciale? Pai asa se simt ei, mai speciali – noi suntem ordinari – deci nu prea meritam pensie, trebuie doar sa platim impozite ca sa aiba ei de unde sa-si mai dea. Oare va fi candva ok si la noi in tara? Ma refer la pensiile si veniturile astora, ca de trait bine este clar – vrei asta, te muti in Occident!

Asa o fi la Caracal, nu ai ce-i face? Azi ne conduc cei din Teleorman si Caracal, mai mult nu am stiut sa votam. Sunt curios ce ne mai asteapta, ca deja nu mai am sperante sa fie bine cu astia care ne arata degetul.

Florin Iordache

Ciordache: Aveţi dreptul să nu vă ridicaţi indemnizaţiile de la casierie