Cei care iubesc sportul probabil ca au urmarit cu sufletul la gura meciul de handbal Romania – Ungaria, au sperat ca vor invinge romancele noastre, de departe cele mai bune la acest campionat. Doar ca asa cum facem noi de obicei, ne bazam pe un singur jucator, iar Cristina Neagu a fost nu doar sufletul echipei nostre, ci si cel mai bun jucator de pe teren. Nu este de mirare ca a fost desemnata cel mai bun jucator la nivel mondial, asa ca unguroaicele au sarit patru contra ei, reusind sa o puna la pamant.

Cristina Neagu rapusa de patru adversare

Cine a vazut meciul intelege si cum am reusit sa pierdem la doar doua puncte diferenta – ne-au lipist golurile marcate de obicei de Cristina Neagu, iar inlocuitoarea ei la Campionatul European – Bianca Bazaliu, CSM Bucuresti – speram sa faca fata presiunii meciurilor ce urmeaza. Cristina Neagu va fi indisponibila pentru urmatoarele sase luni.

Revenind la meciul Romania – Ungaria, in poza o vedem pe romanca Crina Pintea prinsa de nu mai putin de patru jucatoare maghiare, pentru a o impiedica sa marcheze. Romania ramasa fara cea mai buna jucatoare nu si-a mai gasit echilibrul si a pierdut dupa ce a condus jumatate de partida la o diferenta confortabila. Sa nu uitam nici de efortul depus de romance impotriva Spaniei cu o zi inainte. Oricum jucam semifinala, iar cu putin noroc si finala.Sa vedem care ca fi scorul final in meciul Romania – Rusia ce se joaca in aceasta seara! Voi pe cine vedeti in finala?

UpDate: Romania pierde meciul cu Rusia si va juca maine pentru locurile trei – patru, atingand astfel obiectivul declarat – clasarea pe locurile 1 -6!

Campionatului european de handbal

Cristina Neagu răpusă de patru adversare