Semifinala cu Elina Svitolina a fost castigata fara probleme de Simona Halep in doua seturi cu 6-1, 6-3 si iata ca pentru prima data in cariera sa sportiva noastra va juca finala la Wimbledon. Cu cine? Cu nimeni alta decat rivala sa, Serena Williams – de 7 ori castigatoare a trofeului. Evident ca va fi un meci greu, cu miza mare pentru Simona Halep. Diferenta dintre cele doua jucatoare este imensa, Serena a castigat deja trofeul de sapte ori, in timp ce Simona va juca pentru prima data finala aici.

Simona Halep – prima finala la Wimbledon

Serena Williams a jucat de 11 orei pe iarba de la Wimbledon, iar rezultatul confruntarilor directe cu Simona Halep ii este favorabil. Dar sportiva noastra este increzatoare in puterile ei, iar noi ii tinem pumnii. Noi speram o reeditare a meciului din Turneul Campioanelor cand Simona a castigat in fata Serenei. Desi nu a mai invins-o pe americanca de atunci, Simona a invatat ca poate castiga, daca nu o lasa pe Serena sa-si faca de cap.

Important este ca a ajuns aici, iar daca Simona Halep o va invinge pe Serena Williams la Wimbledon va fi cu siguranta o mare izbanda pentru ea dar si pentru Romania. Iar faptul ca Simona crede in sansa ei este deja un pas spre victorie. Asteptam azi sa vedem finala, suntem alaturi de tenismena noastra si sa speram ca va invinge. Sanse are, sa speram ca le va fructifica si ca nu se va lasa coplesita de experienta adeversarei sale.

Simona-Halep-vs-Serena-Williams

Simona Halep – prima finala la Wimbledon