In meciul cu Kristina Mladenovic in semifinalele Fed Cup, Simona Halep a invins-o fara drept de replica pe rivala sa.  Chiar daca Kristina Mladenovic nu este in topul jucatoarelor de tenis pe plan mondial, ocupand locul 66, Romania a invins Frata in Semifinale. Simona a facut un meci extraordinar castigand in doua seturi cu 6 – 3, 6 -1. Meciul a fost frumos, iar primul set a fost cat de cat echilibrat. Apoi in setul al doilea Simona s-a dezlantuit si a castigat fara drept de replica. Astfel am deschis lupta cu dreptul, mai avem pana la final dar avem sperante. Ar fi frumos sa vedem Romania clasata pe locul unu, acolo unde merita!

Simona Halep – victorie in semifinala Fed Cup

Asa cum am spus mai sus, al doilea set a fost total in mana Simonei Halep, primul game este castigat de ea pe propriul serviciu, urmeaza egalarea si de aici frantuzoaica Kristina Mladenovic nu se mai vede deloc in joc. Scor final in setul doi, 6 la 1 pentru Simona si 2 – 0 la seturi. Un meci despre care nu sunt multe de spus, castigat fara emotii de Halep. Sa vedem ce va urma, inca nu s-a spus ultimul cuvand la Fed Cup. Azi la ora 14 vom vedea impreuna meciul dintre Caroline Garcia si Simona Halep. Evident speram tot intr-o victorie. La randul ei Kristina Mladenovic va incerca sa-si ia revansa in fata Mihaelei Buzarnescu in meciul de la ora 16. apoi la ora 18 va fi meciul de dublu! Sa le tinem pumnii romancelor noastre!

In acest moment scorul general este 1 -1 la Fec Cup, Romania fiind la egalitate cu Franta. Meciurile de azi vor stabili ierarhia pentru finala. Din tribune Ion Tiriac sustine evident Romania, iar Simona Halep i-a multumit personal pentru ca fost in tribune alaturi ea.

Simona Halep vs Kristina Mladenovic