Liderului UDMR Kelemen Hunor i-a fost interzisa intrarea in Ucraina, pe motiv ca acum un an a incercat sa intre cu un pasaport maghiar, evident ca acest lucru este in proportie de 99% adevarat, doar ca daca omul e cetatean maghiar, ce poti sa-i faci? Nu mai ai voie sa ai dubla cetatenie? A, ca maghiarul zice ca nu are pasaport maghiar e una, ca nu are cetatenie e alta si ca vrea sa se plimbe cu unul din ele, e cu totul alta treaba. Ca idee, cred ca daca Kelemen Hunor vrea sa plece in SUA, va merge cu pasaportul maghiar, ca sa nu mai ceara viza!

Liderul UDMR Kelemen Hunor nu a fost primit in Ucraina

Eu cred ca ucarinenii au un cui impotriva lui Kelemen Hunor si nu le poti reprosa asta. Acum degeaba face el valuri ca nu-l ajuta, are interdictie si asta e. Nu e singurul, lista ucrainienilor e lunga cat o zi de post. Ambasadorul Ucrainei la Bucuresti, domnul Oleksandr Bankov zice ca liderul UDMR stia de interdictie, Hunor se face ca ploua. Cui sa-i dai dreptate? Eu zic ca ucrainienilor, ca e tara lor si fac ce vor. Ca o fi bine, ca nu, ca nu zic pe sleau ce au cu el, e treaba lor.

In mod evident ca incidentul va trece fara urmari, poate ca o sa se razbune guvernul de la Budapesta, asa-i viata asta si politica. M aindoiesc ca liderul UDMR sufera prea tare ca nu s-a dus in Ucraina, poate ca prea face declaratii ce nu convin si instiga populati amaghiara din tara vecina, asa cum face si la noi, deci cine uda impotriva bantului, se uda si pe el.

Kelemen Hunor

Liderul UDMR Kelemen Hunor nu a fost primit in Ucraina