Pe mine nu ma supara faptul ca PSD isi modifica Codul Penal in interes propriu, ci faptul ca este sustinut de partide ale caror sustinatori se plang de guvernare. Mai nou, UDMR – nu ar fi asta prima data si nici ultima cand sustin infractorii reprezentatntii maghiarilor din Romania – adica fie asta isi doresc sustinatorii, inclusiv cei ai PSD, fie voteaza ca oile si degeaba mai merg la vot. Nici macar Tudorel Toader nu a vrut sa faca asta, asa ca l-au dat jos, au votat ei singuri cu ai lor prieteni si uite ca deja abuzul in serviciu nu mai este fapta penala. Asadar faci ce vrei si daca e ceva ce scapa de sub control si te prind, dai o amenda. Important e ca spaga sa fie mai mare ca amenda, sa ai de unde da si sa nu te usture la buzunar.

Codul Penal in interesul lui Dragnea

Parca vad ca ia Dragnea de acum amenzi penale cu suspendare, ca spre asta ne indreptam. Daca la chestia cu referendumul era interpretabila treaba, la aia cu Bombonica si angajarile fictive este clara treaba, doar ca acum au zis cei de la PSD – de fapt a zis Liviu Dragnea, ca pe el il vizeaza legea de fapt – deci la dosarul de abuz in serviciu a lui Dragnea, aici totul este clar. A, pai stai mai ca la noi nu raspunde seful care da ordine, raspunde sclavul ala car eexecuta – daca raspunde si el, ca acum s-a dat liber la abuzuri.

Primii pasi s-au facut de mult, cand s-a zis ca daca-ti angajezi tot neamul pe bani de la buget e OK. Acum si daca ii angajezi fictiv a devenit OK, doar sa-ti dea omul bani de amenda – daca o sa fie o amneda, ca pana la urma ce mare lucru face un angajat platit din buget? Angajezi la primarie pe statul de plata si il iei la tine la firma sa munceasca – el o sa zica ca munceste gratis, ca asa e el mai harnic. Ne-am facut de ras, asta e!

Codul penal pe înțelesul parlamentarilor

Codul Penal in interesul lui Dragnea