Tot mai multi romani care nu au nevoie de bani cash in buzunare si folosesc mai desc cardul de plati aplica pentru un card Revolut. Momentan Revolut din cate stiu eu este accesibil in Romania dar nu si in Republica Moldova. Daca vrei sa verifici tarile unde iti poti face un cont, apasa aici. Ideea principala este ca se schimba valuta la un pret acceptatbil, desi deja bancile din Romania au inceput sa se prinda de miscare si nu mai este chiar asa de usor sa facut Top UP, adica sa adaugi bani pe card. Oricum lumea este in miscare, iar eu nu pot decat sa asist la aceasta inovatie prin care se incearca a se face economie in bugetul persoanelor simple.

Program de afliere card Revolut

Nu primesti cine stie ce bani daca recomanzi prietenilor sa-si faca un card revolut, dar primesti ceva, deci nu scade ci se adauga. Ce faci cu 2 lire? Dar cu 10? Poti primi maxim 20 de lire recompensa pentru cei ce isi fac upgrade la un card Metal la Revolut. Ce sa zic, trec peste faptul ca desi sunt in UK, patronii sunt din Rusia. Mai ales acum ca Marea Britanie iese din Uniunea Europeana ei zic ca o sa se schimbe ceva si pe plan financiar. Oricum nu vad cum o sa scape romanii de jaful facut de bancherii din Romania, dar orice solutie care te face sa le dai mai putini bani este bine venita!

Ca de obicei, daca recomanzi in afara tarii – adica din orice tara din Uniunea Europeana in afara de Romania si Polonia, primesti dublu comision de afiliere! Oricum faptul ca sunt 30 de tari admise in program e ok, mai ales daca circuli des – hai sa zicem ca merita si daca mergi odata sau de doua ori pe an in concediu in afara. Mai greu cu leii nostri romanesti, poti sa scoti 800 pe luna, sau echivalentul lor in afara tarii – de la bancomat, evident! Oricum pe urma dai comision, ca la orice card obisnuit. Castigi insa la schimbul valutar oricum!

Carduri Revolut

Program de afiliere card Revolut