Recent Adrian Vasilescu a dat un sfat romanilor: sa-si ia cinci job-uri pe internet, sa stea acasa si sa faca bani cu lopata – ca stie el o fata care a facut facultatea in UK si acum sta acasa si face bani pe internet, are patru sau cinci joburi, toate online! Adica ce sa o mai lungim, sa faca ca noi – cumperi de exemplu un domeniu si ce poate fi mai atractiv decat DigitalPress – presa digitala, te apuci de scris si sa distribui pe FaceBook si apoi te rogi de toti sa distribuie si ei mai departe, apoi vin investotorii la usa ta si te roaga sa le faci publicitate, ati prins ideea?

Adrian Vasilescu si munca pe internet

A imbatranit Adrian Vasilescu si deja se viseaza in mileniul IV, cand job-urile sunt online si in fabrici si uzine lucreaza robotii. Nu zic ca nu se fac bani online, dar nici chiar asa cum crede el. Mai viseaza unii ca isi fac canal pe YouTube si gata, e vlogger si e plin de bani. Nu merge chiar asa, iar noi chiar daca sustinem initiativa privata si credem ca asta este solutia pentru un trai decent, asta nu inseamna ca cei care merg la munca nu pot castiga macar cat sa traiasca decent – iar in Romania asta inseamna un minim de 6.000 de lei pe luna la o familie de doi adulti si doi copii.

Parca suntem departe de ce trebuie, iar domnul Adrian Vasilescu degeaba stie el o fata din UK care sta acasa, englezii nu fac banii pe FaceBook – sau nu in marea lor majoritate. Asadar sa mai revenim cu picioarele pe pamant, nu asa se fac banii in mod normal, pe internet. Cineva mai trebuie sa si munceasca sa produca ce vand altii pe internet!

Adrian Vasilescu

Adrian Vasilescu si munca pe internet