Cand am pornit proiectul acesta nu ne-am gandit ca vom avea de fapt doua site-uri, iar WebPress.Info a ramas sa zicem asa, in urma. Am gandit multe strategii de dezvoltare, inclusiv sa facem un site gen portal de blogging, dar toate au ramas la stadiu de proiect. Nu-i timpul pierdut, domeniul are potential – asta daca nu il vindem cuiva cu 1000 de euro si ne concentram pe cea avem aici. Cele doar 140 de articole de stiri scrise sporadic nu au facut decat sa tina site-ul pe linia de plutire, dar cu siguranta in anul ce vine va trebui sa regandim intreg proiectul.

WebPress.Info – partener media WebPress.Info

Nu credem ca vom reusi sa aducem WebPress nici macar la 1% din potentialul WordPress, dar de ce nu avem dreptul sa visam. pana la urma un domeniu info este pentru informatii sau stiri, deci idei sunt, mai trebuie sa le si puna cineva in practica. Nici aici nu am facut mare efort, abia am depasit 500 de articole, din 2015 de cand suntem online. DA, atunci visam la un site de stiri video online – dar nu a fost sa fie, asa ca ne-am mutat de pe TV pe info.

Am incercat sa gasim editori pro bono, evident ca nu am prea avut norocul asta nici aici nici pe WebPress – desi acolo a fost un tinerel care a scris despre protestele din Bucuresti acum un an, dar cum venituri ioc, a renuntat si el. Sincer sa fiu nu stiu cat sa platesti unui om sa stea sa scrie zilnic cateva articole pe site, cand venitul site-ului este de 100 – 200 de euro pe luna din publicitate. Asadar ne ocupam noi de el, poate ca vom prinde ceva chiag si atunci vorbim altfel despre angajari. Cred ca mai avem ceva proiecte pe partea de stiri online, poate Ghimpele.Info ar fi un proiect bun pentru un site de satira politica, dar sa trecem de anul asta si discutam in ianuarie depsre planurile de viitor mai amanuntit.

WebPress

WebPress.Info – partener media WebPress.Info