O mamica din Arges a adus pe lume nu mai putin de 20 de copii, daca nu ar fi gemeni ar iesi anul si copilul – sau ma rog, pe aproape. Stirea a aparut pe mai multe canale media, dar nu am vazut sa se gandeasca de exemplu domul presedinte sa-i dea o medalie, ceva – nu mai zic de bani pentru a le fi mai usor. Taticul merge an de an in strainatate sa faca bani, alocatia este clar ca nici nu le poate ajunge, avand in vedere ca numai paini se iau cate 20 pe zi. Colac peste pupaza, azi guvernul Orban ne-a spus ca desi legea a fost promulgata, cea cu dublarea alocatiilor, nu sunt bani, asa ca pana la vara cand va fi rectificare bugetara, nu sunt bani si aplicarea legii se amana.

La 42 de ani, o maica din Arges are 20 de copii

Cand am auzit stirea am crezut ca o fi adoptat, cand colo mamica de 42 de ani a mai nascut un bebelus si daca se poate, a zis ca nu se opreste aici. DA, poate nu e un record Guinness, dar nici nu e ceva obisnuit. Pe mamica o cheama Georgina Vacaru si a reusit sa nasca de 20 de ori pana acum. Cel mai mare dintre fii ei are 23 de ani, deci a fost nascut pe cand mama sa avea doar 19 ani. Toti copii sunt sanatosi, cativa au plecat de acasa sa-si incerce norocul. Dar nu in Romania, ci in Uniunea Europeana!

Nu traiesc rau, au o casa cu opt camere, dar nici aceatsa nu este terminata 100%. Pentru ca un copil sau doi se cresc greu, dar 20? Nu se plang, ba chiar au de gand sa mai faca copii daca le da Dumnezeu putere. Evicdent ca au paturi suprapuse, pentru ca in cele opt camere nu ar putea sa incapa altfel. In acest timp natalitatea in Romania scade, iar nu stiu ce primar a zis ieri ca natalitatea ar trebui controlata de stat si sa se faca copii numai cu aprobare! DA, asta in 2020, nu e o stire falsa si deja autoritatile s-au sezizat in cazul primarului care vorbeste dar nu gandeste!

20 de copii

La 42 de ani, o maica din Arges are 20 de copii