Nu prea stiu ce au in cap ministrii PSD, poate de aia Iohannis s-a saturat sa le mai remanieze guvernele PSD-istilor. Recent ministrul PSD al finantelor, Eugen Teodorovici a decis sa isi spuna si el opinia in Ecofin – locul unde se intalnesc ministrii finantelor din Uniunea Europeana – mai exact sa se limiteze dreptul la munca [ permisul de munca ] pe maxim cinci ani. Hopa na, are si el o indee si aia incalca dreptul la libera circulatie! Asa ca fara sa-l jignesc, am crezut ca s-a lovit la cap!

Ministrul Teodorovici ar fi vrut sa limiteze dreptul la munca in Uniunea Europeana

Moise Guran crede ca Eugen Teodorovici vrea sa plece de la Ministerul de Finante si nu stie cum, asa ca s-a gandit sa fara o afirmatie care sa-l lase fara loc de munca in guvern. Evident ca oferirea de permise de munca pentru membrii tarilor U.E. – exceptie facand cele din Schengen, caci aici nu mai exista permise de munca pentru membri, pe termen limitat este o aberatie, o ineptie. Dar cui ii mai pasa, daca e guvernant in Romania?

Tit un PSD-ist, Ioan Rus – a comentat ceva ce nu am curajul sa reproduc aici, legat de sotiile celor plecati la munca in strainatate, ceva legat de cea mai veche meserie din lume. A fost dat jos, dar inca mai are carnet de partid – dovada ca nu a fost decat o miscare de fatada din partea partidului de la guvernare. Evident ca ministrul de finante a venit repede cu explicatii, ca si cum noi nu am sti limba romana si nu intelegem ce a gandit.

Aceste declaraţii au fost făcute în contextul în care România se confruntă cu o criză acută de forţă de muncă, intenţia mea fiind aceea de a propune soluţii care să vină în sprijinul nostru al tuturor, atât din punct de vedere economic cât şi social.

Am inteles, solutia lui Teodorovici este sa le restranga dreptul la munca romanilor, ca sa vina acasa! Te duce capul, nu am ce zice, domnule ministru!

Eugen Teodorovici

Ministrul Eugen Teodorovici ar fi vrut sa limiteze dreptul la munca in Uniunea Europeana