Il mai tineti minte pe Catalin Radulescu zis Mitraliera? DA, chiar el. Acum e suparat iar pe romani, nu-i mai impusca cu mitraliera ci vrea banii inapoi. Cum care bani? Cei care i-au primit pensionarii si medicii de la guvernul lui Liviu Dragnea. Asa se face ca pe el se pare ca l-a afectat cel mai tare arestarea lui Dragnea. Unde e de fapt buba in capul lui? Greseala fatala a fost ca a fost si referendum si alegeri in aceiasi zi sau ma rog, in celeasi locatii. Pe b

Catalin Radulescu [ Mitraliera ] suparat pe romani

Stiti care e parerea celor de teapa lui Catalin Radulescu? Ca Romania e mosia lor, de unde ne dau si ne fac favoruri. Cum a ajuns aasta in Parlament nu stiu, o fi din camarila din Arges sau cine stie. Cert este ca din 2016 a ajuns sa ne pape banii pe degeaba, ba ne impusca cu mitraliera daca-l suparam, ba mai stiu eu ce o sa ne faca [ era sa spun eu ce, ceva legat de pupat undeva, da nu se face in presa civilizata asa ceva, asa ca nu spun! ]. Omu e pus pe chiverniseala din 89 incoace, de la FSNul din judetul Arges in 90 si pana azi la PSD.

Sa le multumeasca celor de la USL [ mai exac PNL ] ca a fost pe listele lor, sa-l vedem la urmatoarele alegeri daca mai ia a treia oara scaun in Parlament. Ca numai gura e de el nu contesta nimeni, ca nu a ajutat cu nimic tara sau judetul sau, e iarasi clar. Nu e clar ce vrea de fapt omul asta de la noi, sau de la viata.

Cătălin Rădulescu Mitralieră

Cătălin Rădulescu [ Mitralieră ] supărat pe romani