Cand am spus ca PSD-ul va da pana la urma Ordonanta deurgenta ca sa-si treaca codul penal asa cum vor ei, au ras multi – nu mai suntem pe vremea ordonantelor! Uite ca am avut dreptate, mai ramane sa vedem cum nea Livache va fi amnistiat, si cu asta basta – vorba unui geniu in ca in viata. Sa vedem ce zi c cei care asta vara au iesit in strada, strau acasa sau vin sa le explice guvernantilor ca nu doar in Franta lumea stie sa protesteze?

Codul Penal aprobat prin Ordonanta de urgenta

Nimeni cred ca nu mai are dubii de ce este in stare Liviu Dragnea cand vrea ceva, iar multi puneau prinsoare daca Codul Penal va fi trecut pana la Craciun sau dupa Sfantul Nicolae. Din pacate cred ca vom asista la sarbatori in strada, iar daca lumea va dori sa serbeze Craciunul si Anul nou in strada, poate se gasesc si solutii de a se simti bine.

Daca mai aveti dubii ca PSD-ul va face exact ce vrea, atunci cu siguranta va inselati. Cu ajutorul UDMR sau fara, toate legile vor fi aprobate asa cum le vrea Liviu Dragnea, cui nu-i convine sa voteze altfel, sau si mai bine – sa mearga la vot [ aviz celor care s-au bucurat de absenteism ]. Sa vedem cine mai ia aparare guvernantilor, ca pana acum se jurau ca visam noi, cum sa dea ei Ordonante asa cum faceau cei de dinainte? NU, ei merg pe calea normala – prin parlament! A, nu prea mai au sustinere? Atunci fie, mergem pe ordonante!

dancila