Cred ca s-a scris despre asta de sute si mii de ori, numai eu am scris cate un editorial la toate ziarele la care am lucrat, ca uite asa sunt eu, ma doare sa tot platesc la infinit taxe peste taxe, ca sa faca astia un buget de unde sa-si faca ei salarii cat 20 de romani obisnuiti. Ok, nu zic sa nu fie taxe cat incape, dar sa ne zica si ce primim pentru ca le platim. Taxa de drum, o platesc si nu sunt drumuri, dau CASS la sanatate si cand colo ei mai baga o coplata, ca sa nu zici ca nuai de dat, ca e luat nu e cazul la noi.

Supta taxa pe taxe in Romania

Stii ce ma doare cel mai tare? Ca ei o duc bine si noi din ce in ce mai rau. Gata, au modificat Codul Penal, dar nu pentru micii smecheri de cartier, ca aia trebuie sa infunde puscariile, ca apoi sa dea statul in judecata ca nu mai incap in celule si ca mancarea nu e chiar ca la Intercontinental, au dat-o pentru ca Liviu Dragnea & Co. sa nu mai fie acuzati de abuz in serviciu. Ca doar nu fac eu abuzuri cu nevasta-mea, ei alesii fac din astea. Asa ca au dat o lege care sa-i scape de probleme. Eu zic sa dea o lege prin care alesii sa fie exonerati de orice, ca si asa fac ce vor si cum vor ei.

Acum au dat si o lege pentru saraci, aia de aveau venituri de 2 lei nu mai dau 50 impozit! Pe bune? Asta-i lege sau bataie de joc. Cand 80% dintre romani iau salariul minim pe economie? Bine, nici macar nu e o lege ci o amnistiere din urma, ca la astia noi care vor primi instiintare de plata, tot nu scapa. Pana la urmatoarea amnistie, iar cine-i fraier si plateste nu primeste banii inapoi. Pe bune? Asta-i democratie sau hotie pe fata? Dau taxa pe casa, ca nu am platit destul pe ea, daca o iau si in credit nu-i suficient ca dau de trei ori cat face, mai am de dat si impozit pe ea. Mai dau impozit pe masina, pe pamant, pe salariu, dau la CAS, la CASS, la ce nu dau? Ce primesc inapoi? O mica pensie daca o mai apuc [ recent s-au gandit sa dea o lege ca femeile sa stea la munca pana la 65 de ani, la ce sa mai ia si pensie? ]. Uite de aia au plecat 7 milioane de romani din tara si inca mai pleaca, pe masura ce ajung la majorat. ca sa nu mai dea bani degeaba la buget.

Taxe si impozite

Supta taxa pe taxe in Romania