Mana dreapta a lui Liviu Dragnea, cea care era sa ne fie prim ministru – Sevil Shhaideh – ne pregateste ceva: o taxa anuala de 750 de lei de persoana catre primarii, deci sa zicem ca avem o familie cu sot si sotie ce locuiesc la Brebu, 1500 de lei la primarie, daca mai avem si cativa copii, eu zic sa ne mutam din tara! PSD-ul este cred eu cea mai hidoasa fata a unei puteri intr-un stat, ei sunt cei ce jupoaie poporul mai rau ca oricare alt guvern posibil. Dupa taxe de la cei fara venituri, acum se pregatesc sa ia bani pe „aerul respirat”!

Sevil Shhaideh pregateste noi proiecte de legi marca PSD pentru romani

Daca la 1 ianuarie 2018 vom mai avea guvern PSD se pare ca va trebui sa scoateti din buzunar cate 750 de lei de persoana sub forma de taxa locala, cam tot atat ca sa va platiti CASS-ul, deci daca ai ramas fara serviciu, ai pus-o! Chiar nu stiu ce are in cap acest guvern, pe de o parte isi da legi sa scape de puscarie chiar si cand fura, pe noi vor sa ne jupoaie mai rau ca pe vremea turcilor! Evident ca acesti 750 de lei nu se iau ca taxa locala obligatorie, a nu se intelege gresit, ci este planul de impozitare minim preconizat de PSD pentru 2018.

In acest moment este un proiect delege inaintat de Sevil Shhaideh si prezentat saptamana trecuta la o conferinta de presa la Targu Mures, este solutia gasita de PSD pentru a finanta primariile. Daca in Germania avem primari care nu iau salariu, la noi se cauta cum sa iei bani de la oricine, doar pentru ca ai ghinionul sa fii roman. Pare o gluma proasta, parca vad ca iarasi lumea va iesi in strada, leul va mai cobori o treapta, iar noi o sa ajungem mai saraci!

Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh pregateste noi proiecte de legi marca PSD pentru romani