Frumoasa ziarista de pe Valea Jiului Loredana Crina Juglea a ramas fara contul de FaceBook, asa ca a fost nevoit sa-si faca unul nou. Acum se lupta sa-si recapete contul, problema este ca daca a fost sters, probabil ca nici datele contului nu mai exista salvate undeva, pentru ca nu mai exista sansa de recuperare ( cea in care vi se cere sa va demonstrati calitatea de „persoana reala” – pozele prietenilor sau datele personale – copie C.I. ). Ce poate face in acest caz Loredana Crina Juglea?

Ziarista Loredana Crina Juglea a ramas fara contul de FaceBook

De obicei daca ai un cont de FaceBook cu numele tau real ar fi bine sa-l protejezi de la inceput prin validarea lui – adica trimiti o copie dupa C.I. unde sa ai grija sa corespunda totul, de la nume si pana la data nasterii sau adresa, pentru ca apoi sa primesti bulina albastra si sa stai fara grija. Daca nu ai facut asta si ai deja 5.000 de prieteni si mii de urmaritori, poti pati ca frumoasa Loredana Crina Juglea, ramai fara cont si fara sansa de a-l mai recupera.

Contul de FaceBook se poate dezactiva din diverse motive, unul fiind ca ai fost raportat de prea multe ori ca ai un cont fals – desi el este ral, dar cine sta sa verifice? Poti in schimb sa te judeci si chiar sa castigi, mai ales daca nua i facut nimic care sa contravina politicii FaceBook. Ar fi o miscare intelgenta de P.R. zic eu, castigarea disputei cu cea mai mare retea de socializare. O premiera pentru Romania, dar nu si in lume – deja sunt cateva cazuri celebre in Europa.

Loredana Crina Juglea

Ziarista Loredana Crina Juglea a ramas fara contul de FaceBook