Revenim iarasi la practica ceausista prin care salariul politistului ( ex. militian ) este format din 25% din amenzile aplicate, deci scopul politiei nu mai este de a preveni accidentele ci de a lua banii contravenientului de ocazie. Adio avertisment, amenda minima, de acum cu cat arzi mai tare cu atat castigi mai bine! O gandire pur PSD-ista evident! Vosul meu ca voi plati organele statului sa ma apere sunt acum si mai departe, platim ca sa aiba cine ne lua banii!

De la 1 martie 25% din sumele incasate din amenzi vor reveni politistului

In alte tari politistul este pus sa te apere pe tine cetatean, nu sa te jecmaneasca la drumul mare! Nu zic ca nu sunt cazuri ca cele ale consumului de lichide interzise la volan, sau mai stiu eu ce alte contraventii, dar sunt si zeci sau chiar sute de chestii care nici macar nu ar trebui sanctionate. Dar cui sa-i spui, sau cui sa te plangi? Platim, ca de aia avem masina – adica am avut bani sa o cumparam si nu putem plati din cand in cand o amenda? A, sau marit amenzile? Asta e, se micsoreaza in schimb banii din buzunar, e o compensatie nu?

Ce mai urmeaza in 2017 pentru romanul de rand? Autoritatile locale vor sa ne ia cate 750 de lei de caciula, politistul o sa stea cu „bunghiul” pe noi sa ne ia cat mai multi bani, deci numai vesti bune pentru 2017 pentru romanasul nostru! Eu m aintreb doar cineo s amai ramana in tara sa le dea banii, caci deja suntem sub 19 milioane, iar in cativa ani – nu multi – vom emigra inca trei sau patru milioane!

Amenzi rutiere 2017

De la 1 martie 25% din amenzi vor reveni politistului