In plin scandal legat ce cazul Alexandrei din Caracal, dupa ce am vazut cum politia a omorat un om in Radauti, judetul Suceava si dupa ce o procuroare a brusact un minor intr-o adoptie contoversata, iata ca acu politia romana isi face treaba! A gasit o batranica de 81 de ani care desi a traversat cand semaforul arata culoare verde, nu a reusit sa ajunga la destinatie in timp util. Asa ca ce face militianul? O amendeaza! Pe pagina iRomania [ adica i love Romania – oare de ce? ] gasiti si filmarea facuta de un trecator.

Batranica, politistul si statul roman

Ati vazut cazul fetitei de la orfelinat si a politistilor chemati sa constate ca e plina de sange si probabil a fost molestata? Credeti ca s-a facut o prelucrare pe la sectiile de politie cu modul de conduitra al militianului post decembrist? NU, sau poate DA, dar nimeni nu a inteles ce si cum stau treburile [ expresia este mai mult populara decat academica! ]. Asadar in plin scandal legat de modul cum actioneaza politistii, astia o comit din nou.

Circula si un clip cu politist chinez sau japonez care ia un batranel in spate sa-l treaca strada, fiind si el surprins pe zebra dupa schimbarea culorii semaforului. A, sa nu uit – ce au patit poltistii car enu au acordat ajutor minorei de la centrul de plasament aflata in sange? Au primit interdictia de a mai patrula cu masina, adica ia pus Garcea la coltul de rusine! Sincer am impresia ca traim intr-un stat croit sa ne faca numai rau, un stat din care trebuie sa evadam asa cum sareau berlinezii zidul, cu riscul de a ne pierde viata!

Politia Romana

Bătrânica, polițistul si statul roman