PSD are ac de cojocul oricui, iata ca a reusit sa-i ia numerele romanului ce protesta anti-PSD [ MU1E PSD ], deci chiar daca Suedia a spus ca numerele sunt legale – fac paranteza, stiti separatistul din Spania, eliberat in Germania, cam asa o sa fie si aici, o sa ia omul bani grei de la CEDO – revenind, puteti urmari stirea video de mai jos,  apoi comentati si spunet-va opinia. O fi gresit omul? O fi facut bine militia? Eu cred ca ai dreptul sa-ti exprimi parerea politica, mai ales ca nu e atac la persoana!

Numar anti PSD, in Romania = intre 6 luni si 2 ani la racoare

Care o fi deosebirea intre protestele de strada si cel al romanului Răzvan Ștefănescu, mai ales ca asa cum ziceam mai sus, nu se adreseaza unei persoane cu unui partid dovedit ca este pornit impotriva diasporei. Va primi sprijin romanul nostru din partea romanilor? Vor distribui poze, stirea pe retelele de socializare pana ce efectul constrangerilor PSD va fi exact inversul a ceea ce a dorit Dragnea sa faca?

Numere PSD

Număr anti PSD, in Romania = intre 6 luni si 2 ani la răcoare

Deci cel care si-a pus numere la masina MU1E PSD risca amenda si chiar detentie de la sase luni la doi ani, iar acum are permisul suspendat pentru 90 de zile. Au gasit politistii o chestie prin care numerele masinii nu pot fi formate doar din litere, adica omul trebui sa-si ia alte numere la intrarea in Romania, asa e in capul lor. Asa sa fie oare? Sa mentionam si faptul ca romanul Răzvan Ștefănescu locuieste in Suedia, unde numerele sunt perfect valabile, iar o lege care sa-ti interzica sa circuli cu masina in UE nu are cum sa existe! Chiar daca militienii au o Anexa nr. 2 din Convenţia de la Viena (8 noiembrie 1968) care cred ei ca justifica modul lor de operare!