Sigla este fata companiei. Logotipul este mai mult decat un simbol. La urma urmei, un logo de succes este asociat cu marca, cu produsele si serviciile sale. In plus, adesea in simbolismul companiei se afla istoria sa, adesea si o semnificatie ascunsa. Anume despre astfel de logouri va fi vorba in articolul nostru. Pentru a intelege mai bine puteti sa va uitati in galeria noastra foto de mai jos.

Vaio
Compania Vaio a fost initial o divizie a Sony, insa in 2014 a devenit proprietatea JIP. Este angajata in productia de calculatoare Vaio. Valul de pe logo-ul simbolizeaza semnalul analogic, iar cifrele unul si zero sunt semnale digitale.

Toyota
Sigla producatorului japonez Toyota nu este altceva decat un ochi de ac cu filet in el. Neobisnuitul logo este o referinta la trecutul companiei atunci cand era implicata in productia de masini de cusut. Iar unele elemente individuale ale simbolului Toyota sunt literele cuvantului – numele companiei.

Continental
Logo-ul companiei Continental are o captura cu literele „C” si „O”, care, in titlu formeaza imaginea anvelopei auto. Amintiti-va ca compania lor este angajata anume in productia de anvelope.

Pinterest
Logo-ul serviciului popular de internet Pinterest, caracteristica cheie a caruia a fost posibilitatea de a colecta, „fixa” imaginile pe care le placi, se distinge prin majuscupa P de la inceput. Daca va uitati atent, „P” aici este stilizat sub forma unei pioneze.

Hyundai
Multi cred in mod eronat ca sigla Hyundai inseamnă pur si simplu majuscula numelui companiei. Nu este asa. De fapt, improvizatul „N” este un client si un agent de vanzari care isi dau mana.

Amazon
Secretul siglei lui Amazon este destul de simplu, desi nu este evident. Mmisterioasa sageata care conecteaza literele „A” si „z” nu este altceva decat simbolul zambetului. Ea evidentiaza prietenia si aptitudinile angajatilor companiei.

LG
Logo-ul lui LG este cel mai evident – simbolizeaza fata unei persoane. Compania a declarat ca intentia lor este de a sustine atitudinea umana fata de client. In retele insa, simbolul LG este adesea comparat cu Pac-Man.

Coca-Cola
Doar la prima vedere, nu exista nimic remarcabil cu privire la simbolul Coca-Cola. De fapt, in a doua parte a cuvantului, intre literele „C” si „l” este ascuns drapelul Danemarcei. Este, de asemenea, de remarcat faptul ca aceasta companie este una dintre putinele din lume care nu si-a schimbat niciodata logo-ul in istoria existentei sale.

Baskin Robbins
Anterior, motto-ul popularei cafenele de tineret Baskin Robbins (si acum retea de cafenele) a sunat ca „31 gusturi – in fiecare zi a lunii unul nou”. Ulterior, designerii „introdus” numarul 31 in titlu, intre literele „B” si „R”.

Formula 1
Daca va uitati atent, atunci in sigla marcii Formula 1 intre litera „F” si imaginea drapelului se ascunde un 1 alb. Aici, este intregul secret al firmei.

Formula 1