Probabil ca s-a suparat madam Firea de nota de la BAC a baiatului si a decis sa interzica mitingul din 10 august anuntat de romanii din diaspora, alta explicatie nu gasesc pentru manevra PSD-ista. Culmea este ca nici nu cred ca s-ar fi strans 100.000 de romani, mai ales ca fiecare are timpul masurat in cincedii, eu unul de exemplu nu as bate drumul de la Londra la Bucuresti doar ca sa le spun ceea ce deja stiu celor de la PSD – adica faptul ca nu i-am votat si ca nu-i mai vreau la guvernare!

Diaspora are interdictie in Bucuresti pe 10 august – miting neaprobat de PSD

Evident ca explicatia jalnica data de PSD pentru ca nu au autorizat mitingul diasporei din 10 august – anuntat de ceva vreme, care oricum va avea loc, cu sau fara voia guvernantilor, dar care s-ar putea sa adune mai mult pe cei din tara decat pe cei din diaspora – deci asa cum ziceam aceatsa explicatie nu tine nici in fata copiilor de gradinita. Cand au avut nevoie PSD-istii de manifesdtanti nu s-a mai perturbat circulatia, acum cand vor sa vina cei anti-PSD, hopa – incurcam circulatia! Pe bune mai Dragnea?

Peste trei saptamanai ar trebui sa vedem romanii adunati in centrul capitalei pentru proteste, evident neaprobate si deci ce vor fi declarate ilegale – ei si? Va impiedica lumea nemultumita sa se stranga si sa protesteze? Sa nu ne trezim cu ceva gen protestul de la Colectiv, care nu se va opri pana la debarcarea lui Dragnea si a guvernului marioneta Dancila.  Faptul ca sunt contra PSD nu inseamna ca sustin partida lui Iohanis, sau USR-ul, etc. Doar ca de vina e guvernarea, deci azi PSD-ul, la alegri vom vedea iar cine e de condamnat pentru starea tarii si cine nu. Penalii insa sunt deja condamnati, ei nu pot spune ca sunt „usa de biserica” si ca au dreptul moral de a sta in fruntea tarii! NU, nu-l au.

10 august 2018

Diaspora are interdicție in București pe 10 august