Dupa cateva zile de scandal in presa si mai ales pe retelele de socializare, dosarul penal al soferului Razvan Stefanescu ar putea fi clasat, cel putin asa vrea acum Ploitia Rutiera, dar nu depinde totul de ea ci de procurorul de caz. Mai conteaza si cat cde repede se misca, caci in curand Razvan Stefanescu ar trebui sa revina din concediu in Suedia, iar fara permis ar ramane fara serviciu, iar cei 600 de euro dati pe placute s-ar putea sa-i pice greu.

Dosarul soferului anti PSD Razvan Stefanescu din Suedia ar putea fi clasat

Ar trebui sa amintim si faptul ca Suedia a retras placutele anti-PSD si acum se asteapta decizia finala, vor pleca in tara de origine sau le vor distruge romanii. Nu se stie daca de fapt romanul nu a incalcat legea sau decizia a fost politica, de a diminua tensiunea inainte de 10 august, cand diaspora promite ca va veni in numar mare la Bucuresti pentru mitingul anti-PSD.

Romanul are si el dreptate, daca ii spuneau la vama ca nu e ok, le punea pe cele „normale”, dar cum le-a trebuit cam mult sa afle care-i legea si daca placutele sunt legale, parca faptul ca au cazut la pace e ok. Nu mai zicem ca si puratorul de cuvant al Politiei este cercetat disciplinar pentru „abuzurile”de pe FaceBook. Oricum ar fi, Politia Romana s-a facut iarasi de „cacao” cum se zice in popor. Iar nu in ultimul rand, pagina de FaceBook a Politiei si-a inchis recenziile pentru ca deja erau mii daca nu zeci de mii de comentarii negative. Uite asa, in loc sa fie bine, cum zicea Iohannis ca ar fi bine, e mai rau!

Răzvan Ștefănescu

Dosarul șoferului Răzvan Ștefănescu din Suedia ar putea fi clasat