Se pare ca juranlistii de la Curentul.Info ( citand pe cei de la Cotidianul ) au dezlegat misterul: de ce trimite Gabita Firea 1000 de pensionari in Grecia pe banii contribuabililor! Pai pentru diferenta de pret, evident – care intra ghici in buzunarele cui? Mai pe scurt, pentru  grupuri de  peste 40 de persoane, firma la a care a apelat primarita blonda din Voluntari – s-au facut oferte de 269 de euro/persoana in timp ce Primaria Capitalei a decis ca e mai ok sa dea 379. De ce in Grecia si nu in Romania? Pai pentru ca e mai bine sa dai euro in afara tarii, decat sa dai lei in tara, nu-i asa?

De ce trimite Gabita Firea 1000 de pensionari in Grecia

Daca nu curge, pica – asa se explica de ce doamna Firea a reusit sa plateasca mai scump pentru cele 1000 de bilete in Grecia destinate pensionarilor bucuresteni, caci daca esti sa zicem din Barlad, ce-ti trebuie ti emare, mai ales in Grecia, nu-i asa? Ce inseamna la un calcul sumar ca Primaria Capitalei a platit mai mult? Pai cam 100 de bilete platite degeaba, care evident prin contravaloarea lor va intra intr-un buzunar [ al cu e oare? ].

Mai are rost sa intrebam cum i-a venit ideea sa mearga in Grecia cand litoralul romanesc are nevoie de bani ca orice alta afacare romaneasca? DA, un leu investit in tara aduce inapoi la buget minim 50%, dar de ce sa facem noi cum trebuie, cand putem sa facem un ban cinstiot si sa ne alegem si cu 1000 de votanti fideli [ sa fie alesi pe spranceana? ].

Gabriela Firea

De ce trimite Gabita Firea 1000 de pensionari in Grecia