Gigi Becali a decis sa emigreaze in Grecia dupa ce DNA-ul nu-l mai scapa din ochi. Parerea mea este ca miliardarul din Pipera a facut smecherii legate de terenuri, care poate lui nu i se pareau ilegale, dar asta e o alta poveste. Omul s-a saturat de atata hartuire – a nu se intelege ca e ceva abuziv, doar ca Gigi a obosit – si asa se face ca a decis sa se mute in alta tara. Adio vise de presedentie, parca vad ca se plictiseste si de FCSB – sau nu, ca nu e o legatura intrinseca intre cele doua – dar cu siguranta nu o sa-l mai vedem la Palat.

Gigi Becali emigreaza in Grecia

Ce nu stie Gigi Becali: ca daca renunta [ sau NU ] a cetatenia romana si DNA-ul are ceva cu el, o sa-l aduca si din Grecia. Ce viseaza el? Sa plateasca prejudiciile pretinse de DNA, dar sa i se puna bratara si sa faca „parnaie” la domiciliu. Pai asa ar vrea toti, e si asta o idee, o sa o discutam cu alta ocazie. Adica poate ca e mai ok pentru anumite fapte sa nu mai inghesuim lumea la Rahova, sa stea ei frumusel acasa si sa-si plateasca papica si nanica.

Nu stiti motivele pentru care Gigi Becali este anchetat de DNA? Cititi pe DigitalPress, cu siguranta ca va lamuriti. Pentru cine nu are chef, pe scurt: pretul unor terenuri revendicate de Gigi si nepotul sau, terenuri supraevaluate se pare de catre un functionar al statului [ mituit de cei doi? ]. Acum sa fim cinstiti, nea Gigi a camfacut ce i-a trecut princap, pana cand a ajuns in zeghe, ceea ce nu i-a prea placut. S-a mai cumintit el, dar se pare ca-l cam bantuie trecutul.

Gigi Bcali la DNA