Se pare ca Gigi Becali a ajuns din nou in vizorul DNA, de data asta impreuna cu nepotul sau este acuzat de spalare de bani. Se pare ca problema a devenit fezabila dupa ce acesta a optinut in instanta banii pentru un teren pentru care a cumparat dreptul litigios pentru un teren de 21,75 hectare situat in apropiere de Bucuresti. Implicat si nepotul sau Vasile Geambazi, care a renuntat la despagubire pentru un teren de 14,7 hectare. Ca de obicei problema este in evaluarea terenurilor si a despagubirilor. Cei doi sunt invinuiti ca nu ar fi procedat tocmai legal.

Gigi Becali din nou la DNA la sfarsit de an

Daca ma intrebati pe mine, toti cei care cumpara drepturi litigioase sunt in marea lor majoritate, speculatori. Cazul Gigi Becali este evident in aceasta sfera de afaceri. Avand multi bani, acesta isi permite sa cumpere dreptul litigios si astfel castiga mari sume de bani din retrocedari, care evident nu se mai pot face in natura. In cazul de fata se pare ca lucrurile au stat exact asa: A.N.R.P.-ul a dat niste bani – multi la numar, dupa ce o expertiza cam neverosimila a stabilit suma de bani pe care trebuia sa o incasesze Gigi Becali.

Acesta si nepotul sau sunt acuzati ca au mutat banii intre ei pana s-ar fi pierdut urma lor. Sincer sa fiu de asta ma cam indoiesc, adica odata banii incasati ce mai conteaza ce faci cu ei? Ca-l duce capul pe Gigi Becali si pe avocatii si contabilii sai sa faca astfel de smecherii e clar. Numai ca nu prea ajuta, parerea mea de umil specialist in drept comercial. Daca se va dovedi implicarea celor doi in supraevaluarea terenurilor si apoi ca schema cu banii este ilegala, am putea sa-l vedem iar pe latifundiar la racoare.

Gigi Bcali la DNA

Gigi Becali din nou la DNA la sfârșit de an