Laura Codruta Kovesi se pare ca a ajuns in pragul de a fi demisa datorita anchetarii in cazul OUG 13, chiar daca este evident ca politicienii au vrut sa-si faca un mare cadou cu aceasta ordonanta, sincer sa fiu si eu am fost mirat ca se ancheteaza membri guvernului de catre DNA – cred ca mai sunt organe care au menirea de a veghea la corectitudinea politicienilor atunci cand propun legi. Presedintele CCR Valer Dorneanu se pare ca este de aceiasi parere.

Laura Codruta Kovesi ar putea fi demisa in curand pentru anchetarea OUG 13

Presedintele CCR Valer Dorneanu a decis ca interventia DNA-ului in anchetarea OUG 13 a perturbat activitatea guvernului. Exprimarea nu este de natura sa ofere clar ce anume a fost acolo, dar este deja inca o abatere disciplinara pentru sefa DNA – Laura Codruta Kovesi ( dupa scandalul cu plagiatul tezei de doctorat ). Generalul Pavel Abraham este cel mai vehement opozant al conducerii actuale a DNA. Ce zice poporul?

Poporul ca de obicei tine cu cei ce aresteaza politicieni – corupti sau doar suspectati de coruptie, greu de cerut o alta perspectiva poporului si asa atacat de legislatie din toatre partile. Evindet ca nu sunt suficiente conditii pentru o actiune de acest gen – demitere – dar uite ca unii cer demisia de onoare – ca si cand am vazut prea multe de acest gen in Romania! Oricum interesant ce se va intampla in continuare, va gasi PSD o alta portita pentru Liviu Dragnea? Eu zic ca da, o va cauta si pana la urma se va gasi o metoda sa-i spele „dosarul” liderului PSD! Asta daca nu-l da jos strada!

Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi ar putea fi demisa in curand pentru anchetarea OUG 13