Gheorghe Dinca si-a recunoscut vina in cazul Alexandrei si Luizei, ceea ce confirma cele mai negre scenarii. Evident ca iarasi avem de-a face cu indiferenta politiei, cea care trebuie sa ne apere. De data asta a fost sa fie la Caracal, a mai fost destul de des cazul in intreaga tara. In cazul Sorinei a actionat cu exces de zel, la fel si in Radauti cand cel agresat de politie a decedat. De data asta, cand trebuia sa actioneze pentru a apara doua fete, a fost indiferenta. Sunt cele doua fete ale politiei din Romania. Din fericire nu singurele.

Gheorghe Dinca si-a recunoscut vina in cazul Alexandrei si Luizei

Toti romanii asteapta sa afle mobilul faptelor lui Gheorghe Dinca, ar fi culmea sa fie declarat fara discernamant si sa scape. Oricum la noi in tara pedepsele pentru fapte de acest gen sunt foarte mici, chiar si 25 de ani fiind mult prea putin pentru asa ceva. Stirea a fost data de avocatul bestiei din Caracal. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul celor doua familii care sperau ca fetele mai sunt totusi in viata.

Pe scurt: Alexandra Mihaela Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri. Povestea ei este cu atat mai trista cu cat aceasta a sunat la politie [ 112 ] la ora 11. Nu a sunat odata, ci de trei ori! Ce au facut autoritatile? Cauta sa afle locatia, dar uite ca nu au gasit-0, ei spunand ca le lipeste aparatura. Autoritatilor le-au trebuit 19 ore ca sa gaseqasca casa lui Gheorghe Dinca. Prea tarziu pentru Alexandra!

Caracal

Gheorghe Dinca si-a recunoscut vina in cazul Alexandrei si Luizei