Nu avem prea multi miliardari in EURO in Romania, doar doi, in schimb ave,mpeste 11.000 de milionari! DA, ati auzit bine, ar putea forma un mic orasel al milionarilor, nu era pe dinafara Tantareanu cand le-a facut sat, nu-ia sa? Ma gandesc ca rivalizam cu tari “cu pretentii”, un milionar  la 2.000 de romani, cam cu asta ne laudam noi azi. DA, sunt 8 milioane de saraci, asa e realitatea, crunta! Dar cui ii pasa?

Cati miliardari in EURO sunt in Romania, dar milionari?

Va intrebati cam ce averi or avea oia din TOP 300, daca avem peste 11.200 de milionari in euro in Romania, nu-i asa? Evident ca cel mai bogat roman in 2018 ramane tot Ion Tiriac care are o avere de aproape 2 miliarde de euro, urmat la mica distanta de fratii Pavăl, desi ei fiind doi ar trebui sa fie la jumatate calculati. Averea lui Zoltan Teszari este de numai jumatate de miliard de euro, ocupand pozitia a treia in clasamentul celor mai bogati romani.

Cat de repede strangi un milion de euro? Pai sa zicem ca pui la saltea cate 2.000 de euro pe luna, intr-un an ai 24.000, in patru ani ai 100 de mii si deci in 40 de ani iata si milionul! Deci daca te angajezi de tanar si pana iesi la pensie ai toate sansele sa strangi un milion de euro, fara sa faci mare efort. Daca ai strange cate 5.000 pe luna, adica ai avea o mica afacere si ai economisi ca furnica, intr-un an ai 60.000, in doar 16 ani ai devenit si tu milionar! Ca idee, George Becali e deabea pe locul sase in topul milionarilor, iar pentru cine a citit mai sus si nu stie cine sunt fratii Dragoș și Adrian Pavăl le zic eu, sunt patronii de la Dedeman! Deci locul unu este un singur bancher, iar locul doi sunt cei doi moldoveni ce se ocupa de bricolaj.

milionari in Romania

Cati miliardari in EURO sunt in Romania, dar milionari?