Mark Zuckerberg si-a cerut scuze utilizatorilor FaceBook dupa ce datele personale a peste 87 de milioane de utilizatori au fost sa zicem asa, folosite fara acordul lor. Audiat de senatiori dar va trebuis a raspunda la intrebari si in Camera Reprezentantilor, desi dac atot a recunoscut vina, nu stiu ce mai are de spus. Poate doar ca o sa se gandeasca de doua ori cand ne obliga sa dam 100% date reale, care apoi daca ajung unde nu ne dorim, acceptam scuzele si mergem mai departe!

Mark Zuckerberg si-a cerut scuze utilizatorilor FaceBook

Dupa ce datele a peste 87 de milioane de utilizatori FaceBook au fost folosite fara acordul lor, cred ca Mark Zuckerberg ar trebui sa revizuiasca cerintele la inregistrarea pe plaforma de socializare. Ok, daca vrei sa apari ca persoana verificata poti alege asta, dar daca nu vrei si vrei sa nu se stie decat nickname-ul tau? Nu vrei sa apara pozele tale reale pe site? Esti obligat ca sa pui aceste date si apoi sa afli ca au fost expuse sau folosite fara acordul tau?

Dac ane gandim ca Mark Zuckerberg la 33 de ani a ajuns miliardar si are sa zicem asa, cea mai mare retea de „pamanteni” in portofoliu, adica undeva la 2 miliarde de utilizatori. cam mare procentul de americani expusi, zic eu! Stiti care e minunea? Ca dupa scandalul Cambridge Analytica, actiunile FaceBook au crescut cu pete 4%, adica exact pe dos decat ai fi estimat tu ca simplu cetatean fara prea mari studii in domeniul bursier, dar nu tocmai un ageamiu!

Mark Zuckerberg audiat

Mark Zuckerberg si-a cerut scuze utilizatorilor FaceBook