Pana ieri nici nu auzisem de Marcica Belearta Mononoke, maia les ca si eu am probleme de sanatate de nu-mi mai vad capul, operatie la maxilar si mandibula, apoi la clavicula – implant de titan [ rad cu sotia si-i zic ca suntem bogati ], acum si o durere in calcai fara nici-o urma de motiv, poate doar o fractura din tinerete. Eu scriu pe site si Maricica scrie pe blogul ei si recent a scos un volum de poezii. Probabil astia cu probleme de sanatate au dat-o in patima scrisului, cine stie.

Marcica Belearta Mononoke si-a pierdut pensia de 39 de lei pentru ca scrie poezii

Marcica Belearta Mononoke are o pensie de handicap de 39 de lei si una de 520 de lei pentru ca nu poate munci, dar ea a indarznit sa scrie poezii si o editura a avut inspiratia [ proasta se vede din punctul de vedere al guvernarii – sau guvernarilor, guvernantilor ] sa publice volumul. Asa se face ca i-a fost retrasa pensia si a fost obligata sa dea pensia inapoi pe luna respectiva – cand a castigat enorma suma de 260 de lei – drepturi de autor! Pe bune mai fiscule, astia sunt banii care-ti lipseau la buget?

Ca sa stiti despre cine vorbim: Marcica Belearta Mononoke a fost diagnosticata in 2009 cu scleroza multipla si nu mai poate munci, este pensionata pe caz de boala, fiind incurabila. Asta este persoana care a reusit in opt ani sa-si publice o carte de poezii si sa castige 260 de lei! Acum are de dat inapoi 520! Asa-i legea pe la noi, desi melodia era cu hora, dar cui ii mai pasa? Intr-o tara in care Dragnea e miliardar si nu stim de unde are banii, Marcica Belearta Mononoke este nevoita [ condamnata ] sa traiasca din 520 +39 de lei lunar! Dar cui spun eu toate astea? Cui ii pasa de noi si de nevoiele noastre?

Marcica Belearta Mononoke

Marcica Belearta Mononoke a pierdut pensia de 39 de lei