Mai tineti minte promisiunile PSD-ului si argumentele specialistilor care-i contraziceau in alegeri? Uite ca a venit vremea ca Liviu Dragnea sa anunte oficial amanarea legii pensiilor pentru 2018, adica la anul nu vom avea o lege noua care sa aduca cat de cat pensiile la un nivel suportabil pentru mai toti romanii, vom rabda inca cel putin 12 luni pana vom rediscuta subiectul.

Liviu Dragnea anunta amanarea legii pensiilor inca cel putin un an

Cum deja trebuie sa recunoasca ca nu sunt bani la buget, Liviu Dragnea a anunat amanarea legii pensiilor, ca de altfel toate maririle de venituri si micsorarile de taxe promise. Teoretic cu totii ne-am dat seama dupa alegeri ca am luat teapa, nu vom primi mai nimic din promisiunile anuntate cu atata seninatate de PSD, mai mult – leul scade si tot scade facand romanii din saraci, mai saraci. Ce urmeaza pentru noi in 2018? Probabil si mai multe greutati decat anul acesta.

Care este adevarul din spatele acestei amanri? Evident incadrarea deficitului bugetar in 3%, cine nu a inteles asta inseamna ca nu este la curent cu economia – ceea ce nu inseamna ca e rau, nu suntem toti economisti, dar sa citim si sa ne informam ca sa nu ne ia iar ca din oala PSD-ul la alegeri, cand va promite marea cu sarea, iar unii vor crede si ii vor vota iar. Pe cina sa dea vina data viitoare? Pe cei de la PNL? Opozitia? NU, desi nici astia nu stiu ce faceau daca castigau alegerile!

Pensionari

Liviu Dragnea anunță amânarea legii pensiilor încă cel putin un an