Cine-i Dan Tanasa? Un jurnalist roman care se judeca cu maghiarii – asa ar fi pe scurt. Faptul cap este 90% din procese au fost castigate de jurnalist arata clar ca maghiarii incalca legile tarii, iar faptul ca antiromanii s-au pus pe raportat pagina sa – care fie vorba intre noi nu era una asa de importanta – undeva la 29.000 de fani – deci in niciun caz ceva de speriat, arata ca totusi i-a speriat pe multi. Cum mai are pagina personala, poate merge mai departe, iar noi desi pana acum nu-l bagam in seama, o sa-l sustinem!

Dan Tanasa a ramas fara pagina de FaceBook, cea a site-ului cu acelasi nume

Ca sa ne intelegem de la inceput de ce-l sustinem pe Dan Tanasa si nu pe iredentisti: penrtu ca Tanasa a castigat mai mult de trei procese, adica deja are dreptate – sub trei ar fi fost neconcludent, iar el a castigat 90% din procesele intentate autoritatilor maghiare din Romania – Harghita, Covasna sau chiar Satu Mare. Cum bine zicea un coleg maghiar de la redactie – l-au martirizat fara sa se gandeasca ca ii fac un bine! A nu se uita ca e din Sfantu Gheorghe, deci este ardelean care traieste printre maghiari, deci le stie mai toate miscarile, smecheriile si problemele.

De ce nu are Dan Tanasa o pagina pe Wikipedia? Nu stiu, poate o sa o facem noi sau poate o sa-si faca singur – sau poate un roman care e suparat pentru ca i s-a sters pagina de pe FaceBook tribunului din Covasna. Cam ciudate standardele astea al e lui Zuckerberg asta. Abia l-au prins cu mata in sac cu furtul de date personale si folosirea lor ilegala, dar el are probleme cu pagina unui mic jurnalist din Romania. Greu de crezut, dar nu imposibil – am vazut cum s-a sters un profil real si a ramas o clona a unei persoane, deci sa stergi pagina lui Dan Tanasa nu e chiar un capat de lume.

Dan Tanasa

Dan Tanasa a ramas fara pagina de FaceBook, cea a site-ului cu acelasi nume