Nu stiu care smecher antiroman se lauda ca a reusit sa dea jos de pe FaceBook prin raportari repetate pagina lui Dan Tanasa, cel care a dat de multe ori in judecata autoritatile maghiare din harghita si Covasna si de cele mai multe ori a castigat. Se pare ca a fost o eroare si iata ca pagina a fosr repusa in drepturi! Asta nu poate decat sa ne bucure, pentru ca este vorba de glasul unui roman din Sfantu Gheorghe, deci un minoritar in zona care-si cauta dreptatea.

Pagina FaceBook lui Dan Tansa revine online ( DanTanasa.Ro )

Ma intreb ce o fi in sufletul celui ce se lauda pe site-ul sau – sau unde scrie, ca pana la urma nu am inteles cine este si nici nu am sa pierd vremea sa caut – singurii care-l citeaza sunt autonomistii maghiari sau infiltratii rusi, deci nesemnificativ – un fel de corbii albi dar cu nume nemtesc. Avem doua variante ca de obicei, fie Dan Tanasa e un neica nimeni, deci ai raportat degeaba o persoana car enu conteaza, fie este un personaj puternic pe care desi te laudai ca l-ai dat jos de pe FaceBook, nu ai prea reusit. Ambele variante necastigatoare!

Nu sunt un fan sau un urmaritor al lui Dan Tansa, daca nu i se facea aceasta inscenare de cea mai joasa speta, nici nu ma apucam sa scriu despre el. Nu scriu nici despre iredentisti, despre tot felul de personaje platite fie de Budapesta fie de Kremlin sa umple retelele de socializare cu povesti antiromanesti, am prea multe de facut ca sa pierd vremea cu ei! Dar acum am vrut sa le dau peste nas, pentru ca stiu sigur ca ne citesc! Iar romanii vor distribui, pentru ca merita!

Dan Tansa

Pagina FaceBook lui Dan Tansa revine online ( DanTanasa.Ro )