Cine e Serghei Mizil? Fiul comunistului Paul Niculescu-Mizil, atat si nimic mai mult. Dar a fost lansat de Dan Diaconescu – in direct la OTV si iata-l pe marele povestitor al parangheliilor sale impreuna cu Madalin Voicu si Jean Maurer, evident ca toti avand o singura calitate: fii unor mari smecheri din epoca Ceausescu. Ascultam azi o asa zisa declaratie a lui Serghei Mizil la varsta pubertatii: nu stiam cum se scrie Stradivarius! Pe bune, pai se scrie exact cum se aude, dar na – asa-i place lui sa pozeze in ce este [ un prost ].

Serghei Mizil: varsta, averea si minciunile

Ce nu inteleg eu din toate povestile lui este pozitia lu ta-su: ala era la fel de fraier ca el? Mai pe scurt cred ca e vorba de aciasi mentalitate, ca altfel nu-l lasa pe fi-su sa faca atatea magarii. La Ceausescu ne asteptam la orice, ca stim cat il ducea capul, dar Serghei se lauda ca familia lui era nu stiu ce si nu stiu cum. Eu zic atat: niste comunisti si punctum. Nimic senzational, nimic iesit din comun. Stim de ce erau in stare toti nomenclaturistii, norocul lor ca au avut cascaval si au reusit sa se infiltreze si azi in „inalta societate”. Vedete de OTV.

Mai nou are si pareri despre diaspora, ca uite nu au facut si nu au dres. El, c are face si drege. Lozinca lui Serghei Mizil? Am probleme cu capul, am hartie de la doctor. Pai daca e bolnav, inseamna ca nu prea are ce zice, doar nu o sa te uiti in gura nebunului? Bine, daca esti de nivelul lui, il poti invita la tine la emisiune, e normal. Azi la 67 de ani parca nu-l mai vad asa des pe la televiziuni, sau poate nu ma uit eu la alea care trebuie!

Serghei MIzil si smecherii epocii Ceausesacu

Serghei Mizil: vârsta, averea și minciunile