Nu stiu cum mi-a venit ideea sa-i scriu un mesaj public lui Florin Calinescu si Partidului verde, condus de el. Poate pentru ca intr-un fel am fost colegi la TVR, iar in naivitatea mea cred ca o sa ajunga pe aici, sau ma rog – cineva cin staff-ul lui o sa-i dea articolul sa-l citeasca. As vrea sa-l ajut, asa mai mult emotional decat visceral. Ma gandesc ca avem destule lucruri in comun, poate as intra si eu in politica la batranete, cine stie ce am putea schimba. Tare mi-e teama ca demersul asta e sortit esecului, asa ca mai bine sa-i atrag atentia unde ar trebui sa umble daca ar vrea sa aiba un final fericit.

Mesaj lui Florin Calinescu si Partidului verde

Prima remarca: pe pagina actorului, sau ma rog a cetateanului Florin Calinescu [ marcata ca oficiala pe FaceBook ], butonul contacteaza-ne duce la site-ul „La teatru la Calinescu”, unde la servicii dam de nunti si botezuri. Nu neg ca Florin face bani in mod cinstit, dar acum ca om politic, poate ca nu asta e link-ul principal, ar trebui sa ne duca pe pagina partidului, sa ma rog oriunde numai la organziari de nunti si botezuri NU! Asta daca spera sa fie ales, daca NU, daca vrea sa ne faca sa radem la nunta, asta e.

La audienta sta bine, ma uit ca live-urile lui au ceva distribuiri, vizualizari, deci e pe drumul cel bun. Am vazut ca la organizarea teritoriala mai e de lucru, este evident pentru ca partidul e la inceput. Asta daca numesti inceput un partid infiintat in 2005, de Gheorghe Ionicescu. Ar mai fi de zis si faptul ca la alegerile din 2014 l-au sustinut pe Klaus Iohannis, iar din din 20 iulie 2019 Florin Calinescu este presedintele partidului.

Florin Călinescu și Partidul verde

Mesaj lui Florin Călinescu și Partidului verde

Performantele verzilor nu au fost marcante, ca sa zic asa. L-as ajuta putin pe Florin – daca o sa ma caute, eu o sa-i las un mesaj pe pagina de FaceBook, insa anticipez raspunsul. Am cu ce – cum se spune, doar sa ceara! Banuiesc eu ca sunt naiv, dar daca nu as face asta acum, as regreta mai tarziu. Cine stie, sa fim noi astia care schimbam Romania de maine?