Nu stiu ce vrea sa faca Florin Calinescu cu ale lui live-uri, pentru ca ba zice ca nu intra in politica, ba se supara pe Liviu Dragnea si zice ca ar intra. Pana la proba contrarie – ca mai avem actori in politica, jalnici cam toti, dar asta e viata – sa-l urmarim. Nu sta rau deloc pentru unul intrat proaspat in gasca internautilor – 103.344 persoane apreciază asta, 113.986 de urmăritori. Ce sanse ar avea Tanti Florica nu stiu, depinde cine se aseaza in spatele lui, cine-l ajuta si cine-l sustine.

Florin Calinescu intra in politica – sau macar ar vrea sa intre

De cate ori am visat si eu ca-mi fac partid nu mai zic, dar eram mai tinerica. Important pentru mine este ca omului i-a crapat rabdarea, cat mai poti rabda sa ti se suie in cap astia de la PSD +ALDE? Nu te mira faptul ca Tariceanu a plecat de la liberali – care culmea, se aliasera cu PSD-istii sal rastoarne pe Basescu, dar nu le-a prea mers. Politica e grea, nu este pentru oricine, iar un om cinstit nu stiu cat rezista. Sincera sa fiu eu una as vota cu Calinescu, cel putin as fi sigura ca nu le mai dau apa la moara comunistilor si mascatilor [ comunisti care nu recunosc ca sunt ].

Ar merge o plaforma civica cu Florin Calinescu in frunte? Poate ca da, poate ca nu – nu o sa stii pana nu incerci. El vrea cam cinci milioane de sustinatori, mai bine ar face un SRL sa-i angajeze! Ce sa zic, ii urez succes si-l urmaresc cu interes pana la capat! Bafta nea Florine, sa vedem pana unde ajungi!

Florin Călinescu

Florin Călinescu intra in politica – sau măcar ar vrea sa intre