Fara sa am pretentia ca stiu cine si ce treaba are in statul asta, este insa evident ca nu poti sa protestezi dupa sase ani de guvernare si sa spui ca ceva nu merge cum trebuie. Pai cine e de vina, cine trebui sa sa faca lucrurile sa functioneze? Opozitia? Minunea este ca au sosit 200.000 de romani – unii nici nu stiau pentru ce au venit, pentru sau impotriva PSD. Iar ei vor sa puna sub politic justitia, iar cei ce trag sforile sa fie cei de la guvernare!

Protest PSD de amploare in Bucuresti – 200.000 de manifestanti

Nu stiu daca Kovesi e potrivita la locul ei, nici daca ea a facut treaba buna – desi avand in vedere ca inca nu am vazut sa fi castigat Andrian Nastase la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, cred ca a facut ce trebuie – dar ce stiu sigur este faptul ca Dragnea vrea sa scape de justitie. Pentru asta a facut un miting, care vezi Doamne, arata ca el are sustinere. OK, am vazut asta si este evident ca daca vrem sa-l dam jos, ar trebui sa nu mai votam PSD data viitoare.

Se mobilizeaza si cei de la #Rezist, sustinatorii actualului status quo din justirie, azi vor face ei un protest anti-PSD. Insa nimeni nu face ceva sa scoatem tara asta de pe pozitia codasa din Europa. Intrebare retorica pentru Dragbea si Guvern: oare dupa sase ani de guvernare, nu va e rusine ca am fost lasati la coada pana si de bulgari? Voi nu aveti nicio vina sau responsabilitate? A, da – de vina suntem noi aia de plecam din tara si nu mai vrem sa revenim la laptele si mierea oferita de PSD – FSN [ 10 ani Iliescu, sase ani PSD, total 16 ani in care tara nu a depasit locul doi de la coada clasamantului! – oare nu va da de gandit?]

Proteste PSD

Protest PSD de amploare în București – 200.000 de manifestanți