Laura Codruţa Kövesi va fi demisa in curand, CCR a decis si a motivat decizia sa in legatura cu acest subiect. Degeaba incearca Klaus Iohannis sa o lalaie, chiar are dreptate dar nu ai cum sa nu executi o decizie a Curtii Constitutionale. Asadar sefa DNA este al capat de drum, PSD mai castiga io batalie contra justitiei, probabil se va ajunge la un fel de „Epoca de Aur” post – decembrista, dar asta e viata, asa s-a votat, cu asta defilam.

Laura Codruţa Kövesi va fi demisa in curand, CCR a decis si a motivat

Mai tineti minte momentul in care Victor Viorel Ponta a fost declarat nevinovat? O sa vina momentul cand niciun politician nu va mai fi gasit vinovat, iar cei condamnati penal vor avea drepturi egale cu cei necondamnati. Iata mai jos ce a zis CCR in privinta revocarii Laurei Codruta Kovesi:

Președintele României urmează să emită decretul de revocare din funcţie a
procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, doamna Laura Codruţa Kövesi.

Se pare ca dupa ce Liviu Dragnea a fost reales in fruntea PSD nimic nu-i mai sta in cale, a facut si o mega – mini manifestatie de sutinere in Piata Victoriei, a ararat ca e pe val si ca nu se teme de nimic. Klaus Iohannis vrea sa consulte poporul in privinta revocarii din functie a sefei DNA, pentru a mai lungi povestea, dar pana cand?  A mai votat poporul si ce s-a ales de votul sau? Nimic! O sa-l ajute pe presedinte in alegeri? Cam la fel ca pe Basescu si cei 300 de parlamentari in loc de 600! Adica la nimic!

Laura Codruţa Kövesi

Laura Codruţa Kövesi va fi demisa in curand, CCR a decis si a motivat decizia