Nu a trecut nici macar un an de cand am scris despre problemele avute de Israela Vodovoz si iubitul ei sot tinerel, iata ca acum avem o veste si mai rea, batranica s-a dus dintre noi! Au fost zvonuri ca aceasta ar fi disparut cu ceva vreme in urma, dar iata ca tragicul adevar a fost dat publicitatii ieri. Avocata ei o suna si cum a vazut ca nu raspunde nimeni a apelat la ajutorul politiei. Au trecut patru zile de cand Israela nu mai raspundea, nici prietenii nu mai stiau nimic despre afacerista, asa ca a fost necesara interventia organelor.

A fost gasita Israela Vodovoz – ce spun medicii legisti

Cu ajutorul celor de la ISU a fost sparta usa iar Israela Vodovoz a fost gasita moarta si complet dezbracata in baie. A fost deschis un dosar penal, avand in vedere moartea supecta din data de 9 martie a femeii de 70 de ani.  Daca zvonurile de acum un an s-au infirmat si tinerelul Liviu Arteni a scapat cu obrazul curat de acuzatiile ce i se aduceau, iata ca inima focoasei de 70 de ani a incetat sa mai bata. Este posibil sa fi alunecat, insa examenul legistilor va arata exact cauza decesului.

Ce mai poti spune acum cand vestea disparitiei Israelei Vodovoz este o certitudine? Ca banii nu aduc nici fericirea – dupa ce s-au perindat pe la televizor – evident ca Maruta era favoritul lor, nu prelungesc nici viata daca nu ai noroc, deci ar fi bine sa meditezi la aceste lucruri si tu, cititorule! Pana la noi vesti, va dorim o saptamana cat mai buna alaturi de DigitalPress!

Israela Vodovoz

A fost gasita Israela Vodovoz – ce spun medicii legisti